Maaike van de Gevel / Ademruimte (maat A)

Vorige Artikel 12 van 19 Volgende
€ 38,50 (inclusief btw)

Binnen de serie “Ademruimte” ontwierp Maaike van de Gevel geglazuurde porseleinen muur-sieraden.  De serie bestaat uit unieke objecten die allen zijn gesigneerd en genummerd.  Met het kleine bijgevoegde spijkertje hang je het voorzichtig op de muur daar waar je Ademruimte nodig hebt. De werken zijn verpakt in een luxe geschenkverpakking en voorzien van een flyer (NL/EN) met informatie en het nummer.


Productspecificaties

Omschrijving: Organisch gevormde long-vormen opgebouwd uit openingen en rondingen. 
Afmeting: 8,5 x 8,5 x 2,5 cm (maat A)
Materiaal: Porselein

Ademruimte in de grotere maat B is hier verkrijgbaar.


Maaike van de Gevel (1971) volgde haar opleidingen o.a. aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam. Ze maakt haar beelden in diverse materialen en technieken, hoofdzakelijk van Porselein, Textiel, Klei en Brons. Sinds 2015 is zij bezig met een beeldend onderzoek naar de Ademhaling.

De biografische serie “Adem” gaat over de belangrijke rol van de in- en uitademhaling in het leven. De ademhaling, die niet altijd vrij stromen kan, inspireerde haar tot het maken van longen en ademwolken in verschillende verschijningsvormen. Van heel letterlijk tot meer geabstraheerde weergaven. Knedend in de porselein oefent zij de kunst van het loslaten zodat de lucht vrij stromen kan. 


Bezorgopties

  • Verzending binnen 1 - 5 werkdagen
  • Verzendkosten € 6,75
  • Bestellingen vanaf € 50,- gratis verzending

Heeft u vragen neem dan contact met ons op via retail@beeldenaanzee.nl

© 2020 - 2023 Museumwinkel Beelden aan Zee | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel